Så här ser vi ut!

Jag har byggt om lite här på Barnboksprat. Om oss-sidan är uppdelad i varsin presentationssida med bild på skribenten. Bilden används dessutom i inlägg och kommentarer, så nu går det snabbare att se vem som sagt vad.

Har du alltid undrat hur vi ser ut behöver du inte grunna mer.

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

2 reaktioner till “Så här ser vi ut!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *