Ava läser Bäbis lessen

Jag tänkte att Ava kunde få bjuda på lite högläsning (nu igen):

Boken är Bäbis lessen av Ann Forslind, i en 16 månader gammal Avas tappning.

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

3 reaktioner till “Ava läser Bäbis lessen”

 1. Hej!
  Jag hittade hit tack vare en artikel i ViFöräldrar (som jag prenumererar på men aldrig hinner läsa). Vilken underbar blogg! Jag är numera en ”följare” och inspireras mycket av det ni skriver! Tack och fortsätt på samma fina sätt!

  MVH Isabellas och Alexanders mamma

 2. …och så tänkte jag säga att Ava är en duktig högläsare! Hon bläddrar så varligt i boken, så försiktigt görs det inte här hemma! Min dotter har precis kommit på att hon (2 år) kan läsa högt för sin bror (9 mån). Så roligt att se!

 3. Välkommen hit och kul att du gillar bloggen!

  Ava har alltid varit relativt varlig med böcker, trots att hon fick börja bläddra väldigt tidigt (eller kanske just därför?). Fast böcker med utstående kartongdelar lever farligt. :)

  Vad gulligt att Isabella börjat läsa för Alexander, jag förstår att det är roligt att se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *