Välkommen till barnboksprat.se

Numera huserar Barnboksprat på en alldeles egen domän, barnboksprat.se förstås. I samband med flytten har vi även gett bloggen en liten uppfräschning. Det mest uppenbara är förstås att Malin Skals har ritat en logga till oss:

Barnboksprat logotyp

Hjälp oss gärna genom att uppdatera bokmärken, länkar och dylikt som går till den gamla adressen. Det är bara att peta bort ”.dagar” så blir det bra. Vi har lite sånt kvar själva att fixa, vi ber om överseende så länge.

Det känns roligt att äntligen offentliggöra detta efter att ha lagt en stor del av bloggenergin på sistone åt arbete bakom kulisserna.

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

5 reaktioner till “Välkommen till barnboksprat.se”

 1. Nästa vecka kommer bokklubben som jag är med i hem till mig. Tills dess skall jag ha kommit på fem till sex böcker att föreslå för de andra. Har du någon bok som du skulle rekommendera att vi läste?

  Hoppas du har några goda råd även om det inte är barnböcker som vi läser.

  Juliga hälsningar från
  /Lilla a

 2. Hej,

  Jag håller på att sammanställa alla förslag som jag fått i en tabell. Där länkar jag till de som har lagt förslaget. Hoppas det är ok att jag länkar till dig.

  Kram lilla a

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *