Ava låtsasläser

Att låtsasläsa böcker är något som många barn gör som en del i sin läsutveckling. Ava, snart 11 månader, har förstått att det där med böcker och prat har något med varandra att göra. Hon har nyligen börjat plocka upp böcker och ha högläsning ur dem.

Gåddl-gåddl-gåddl… Stina Wirsén skulle kanske inte riktigt hålla med om att det är så hon skrivit i Vem är borta?, men så läser Ava alla böcker just nu.

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *