Muuu, säger kon

Muuu, säger konDet här är en mysig pekbok med charmigt stiliserade bilder av djur och texten ”x säger y” bredvid varje. Förutom kon möter vi även hönan, tuppen, grisen, fåret och många andra djur. Ugglan är nästan sötast. :) Och om du inte redan visste att duvan säger ”råkrr”, så fick du lära dig det nu!

Dick Bruna är känd inom barnboksvärlden bland annat för sina böcker om Miffy. Se hans böcker här!

Muuu, säger kon
Ett uppslag ur Muuu, säger kon

Jag gillar verkligen boken, men tycker det är synd att den har vanliga papperssidor. Jag skulle vilja ha den med stadiga kartongsidor!


Muuu, säger kon
Författare & illustratör: Dick Bruna
Förlag: Ordalaget Bokförlag
Antal sidor: 26
ISBN: 9789197312806
Köp: jämför priser hos prisjakt.nu

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *